Pret për herë të parë flokët pas 15 vitesh, arsyeja do ju befasojë

Një 23-vjeçar ka p.rerë për herë të parë flokët e tij pas 15 vitesh për tu rek.rutuar në us.htri.

Salt Lake City Army Recruiting Battalion publikoi një video të momentit kur Reynaldo Arroyo nga Riverside, Kalifornia, pr.et flokët për herë  të parë pas 15 vitesh.

Arroyo u shpreh se ishte zhvendosur në Missoula dhe se ishte shumë i emocionuar që do re krutohej në ush tri.

Por para se ta bënte këtë duhej të priste flokët në mënyrë që pamja e tij të përputhej me kodin e striktë të ush trisë për stilin e flokëve të burrave, ku thuhet se nuk duhet të prekin jakën e këmishës, të mbulojnë vetullat apo veshët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.