Vogelushi ra ne gjendje kome pasi qe u rrezua nga divani. Pas 1 viti ai u sherua plotesisht.

Një nënë britanike ka rrëfyer historinë e pabesueshme të djalit të saj, i cili pësoi një incident të rëndë në moshën 1-vjeçare.

35-vjeçarja, Lee Alexander, ishte duke ftuar një miken e saj për një shëtitje të premten e 28 shtatorit të vitit të kaluar, kur djali i saj Henri, u rrëzua nga divani teksa tentoi të shkonte drejt saj.

Foshnja ra me kokë në tokë dhe pësoi një krizë të rëndë, që i shkaktoi dëmtime në tru.

He.nri i vogël u fut në gjendje ko.m.e pas inci.dent.it, ndërkohë që mje.kët bën ç’mos që të normalizonin situatën e tij.

Vogëlushi u diag.nosti.fik.ua me “rrje.d.hje të tr.u.rit”, që iu shk.ak.tua në momentin që për.pl.asi. kokën në tokë.

Ai u zgjua nga ko.m.a një javë më vonë, por për shkak të d.ëm.ti.mit që kishte marrë në tr.u, ai ishte i p.aa.ftë për të par.ë, fol.ur, ecu.r apo ush.yqer veten.

Por falë kujdesit të jashtëzakonshëm të mjekëve dhe nënës së tij, një vit më pas Henri ka bërë një rek.upe.rim të jashtëzakonshëm dhe sot është si çdo bashkëmoshatar i tij.

Teksa foli për fatk.eqë.sinë që i ndodhi, nëna e Henrit tha:

Dola menjëherë në rrugë me Henry-n në krahë duke bë.rtit.ur për nd.ih.më. Ne jetojmë në një ndërtesë të re dhe e dija që afër jetonin dy infe.rmi.erë dhe nënat e tjera gjithashtu do të ishin në shtëpi në atë orar.”
Një fqinj e mori Henrin nga krahët e zonjës Alexander dhe e shtroi në dysheme në shtëpinë e saj, ndërkohë një tjetër telefonoi 999, ndërsa shëndeti i vogëlushit sa vinte dhe për.ke.qës.ohej.

Zonja Alexander, e cila ka dhe një vajzë tjetër 9-vjeçare, tha:

Unë isha duke menduar që Henri kishte vde.k.ur ose ishte duke vd.eku.r. I thashë babait tim,’ Hen.ry nuk po merr fr.y.më ‘. Ai më tha: ‘Qetë.sohu Lee, çdo gjë do të shkojë mirë’.
Kur mjekët e ndërhyrjes së shpejtë (para.medikët) nuk ishin në gjendje ta stabil.izonin atë, He.nri u dërgua në Sp.italin Addenb.rookes në Kembrix.h.

Mjek.ët bënë gjithçka që Henri të shëro.hej plotësisht dhe përpjekjet e tyre më në fund pas një viti, u shpërblyen në mënyrën më të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *