Ja çfarë ndodh me këtë fëmijë në rrugë, do mbeteni goje hapur(Video)

Një nxënës shkolle është ‘fluturuar’ në ajër nga një makinë ndërsa kalonte rrugën dhe ka dalë i pa lën du ar.

Në pamjet e filmuara nga kamerat e sigurisë në rrugë, një djalë me çantë shpine duket teksa vrapon për të kaluar rrugën. Por, brenda pak sekondave vjen një makinë e bardhe me shpejtësi dhe e merr përpara.

Nxënësi ‘fluturon’ në ajër dhe më pas rrës hqet në asfalt, por si përfundim çohet vetë dhe vrapon jashtë rrugës, vetëm disa sekonda pas aks ide n tit.

Në një mënyrë apo tjetrën, djali arriti të dilte pa lën di me serioze dhe madje mori këpucën që i ishte hequr dhe u çua vetë për të dalë nga rruga e makinave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *