Po udhëtonte me anije, djali bën veprimin dra.matik, por e pë.so.n keq (VIDEO)

Ç me ndur ia njerëzore duke se nuk ka kufij…

Një 27-vjeçar amerikan, i cili po udhëtonte në bordin e anijes kroçerë “Symphony of the seas” hidhet nga kati i 11 i saj për të realizuar një video virale.

Nick Naydev hidhet nga një lartësi prej 30 metrash afër ishullit të mrekulueshëm, Bahamas. Ai e realizoi videon dhe më pas e shpë rnd an atë në rrje tet s oc iale.

Por fatke qw siht e pës oi keq nga kompania e krocerës, Royal Carribean, e cila e zbriti nga anija. Madje sipas Corriere kompania edhe mund ta de non co jë 27-vjeçarin amerikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.